Meedenken met Mobiliteitsplan Zeist

Op 20 mei 2021 heeft de gemeenteraad van Zeist de nieuwe Mobiliteitsvisie vastgesteld. Het uitgangspunt van de visie is een gelijkwaardigheid van vervoersmiddelen. Dit betekent dat alle inwoners en bezoekers van Zeist de keuzevrijheid moeten hebben om van A naar B te komen met het vervoersmiddel van hun voorkeur. Om deze gelijkwaardigheid tussen vervoersmiddelen te bereiken, wordt er de komende jaren meer aandacht besteed aan de fietser en wandelaar. Andere speerpunten van de Mobiliteitsvisie zijn verkeersveiligheid, duurzame mobiliteit, slim omgaan met ruimte en bereikbaarheid met alle vervoerswijzen.

De komende maanden werkt de gemeente de Mobiliteitsvisie uit tot een concreet Mobiliteitsplan. Dit nieuwe Mobiliteitsplan schetst de concrete uitvoeringsplannen in de gemeente voor jou de komende jaren. Zeist roept op om mee te denken. Opties daarvoor staan hier beschreven: omzeist.nl/mobiliteitsplan

De belangrijkste zaken:
– Mobiliteitswebinar: woensdag 9 juni van 19.30 uur tot 21.30 uur (Hier aanmelden)
– Online wijkbijeenkomst Den Dolder, Bosch en Duin en Huis ter Heide: donderdag 1 juli, om 19.30 tot 21.30 (Hier aanmelden)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *